Doorgaan naar inhoud
Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis verzending naar afhaalpunt/pakketautomaat vanaf 49,99 euro in België!
Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis verzending naar afhaalpunt/pakketautomaat vanaf 49,99 euro in België!

Voorwaarden Pop-Up

Algemene Voorwaarden voor Gegevensverwerking en Marketingdoeleinden

Deze Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") regelen de verzameling, verwerking en het gebruik van persoonlijke gegevens (namelijk naam en e-mailadres) van klanten door CandyTime ("Bedrijf") voor marketingdoeleinden. Door deel te nemen aan en deelname aan te vragen aan onze kortingsbonaanbiedingen, gaat u akkoord met deze Voorwaarden en stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke gegevens zoals hierin beschreven.

1. Verzameling van Persoonlijke Gegevens

1.1. Het Bedrijf verzamelt uw naam en e-mailadres wanneer u deelneemt aan onze kortingsbonaanbiedingen via verschillende kanalen, zoals onze website, sociale media-pagina's of andere marketingcampagnes.

2. Doeleinden van Gegevensverwerking

2.1. Het Bedrijf verwerkt uw persoonlijke gegevens met als doel:

a) U op de hoogte te stellen van onze producten, diensten, aanbiedingen, promoties en evenementen;

b) U kortingsbonnen, speciale aanbiedingen en marketingmateriaal toe te sturen;

c) Het uitvoeren van analyses en marktonderzoek om onze producten en diensten te verbeteren;

d) Uw deelname aan kortingsbonaanbiedingen mogelijk te maken en de bijbehorende beloningen te verstrekken (op kansbasis).

3. Toestemming

3.1. Door deel te nemen aan onze kortingsbonaanbiedingen, geeft u uitdrukkelijk toestemming voor het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw naam en e-mailadres zoals beschreven in deze Voorwaarden.

4. Gegevensbewaring

4.1. Het Bedrijf zal uw persoonlijke gegevens bewaren zolang dit noodzakelijk is voor de hierboven genoemde doeleinden, tenzij u uw toestemming intrekt of een verzoek indient om uw gegevens te verwijderen, in overeenstemming met toepasselijke wetgeving.

5. Gegevensbeveiliging

5.1. Het Bedrijf zal passende technische en organisatorische maatregelen nemen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.

6. Delen van Gegevens

6.1. Het Bedrijf zal uw persoonlijke gegevens niet delen met derden voor marketingdoeleinden zonder uw uitdrukkelijke toestemming, tenzij dit wettelijk vereist is.

7. Intrekking van Toestemming

7.1. U heeft te allen tijde het recht om uw toestemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens in te trekken door contact op te nemen met het Bedrijf.

8. Wijzigingen in de Voorwaarden

8.1. Het Bedrijf behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Gewijzigde Voorwaarden zullen van kracht worden zodra ze op onze website zijn gepubliceerd.

Door deel te nemen aan onze kortingsbonaanbiedingen, erkent u dat u deze Voorwaarden heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Als u niet akkoord gaat met deze Voorwaarden, dient u geen persoonlijke gegevens te verstrekken of deel te nemen aan onze kortingsbonaanbiedingen. Voor vragen of verzoeken met betrekking tot uw persoonlijke gegevens kunt u contact met ons opnemen via [contactgegevens van het Bedrijf].